Стойчо: Ако Тунчев си замине, сериозно ще обмисля бъдещето си в ЦСКА
Стойчо: Ако Тунчев си замине, сериозно ще обмисля бъдещето си в ЦСКА / netinfo
Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви в Спортно Шоу Гонг, че сериозно ще обмисли бъдещето си на „Българска армия”, ако поредният трансфер – този път на капитана на „червените” Александър Тунчев, стане факт. Той коментира и думите на Александър Томов, който по-рано през деня каза, че треньорът ще води изцяло трансферната политика на тима.

„Аз знаех най-малко до този момент за случващото се. Не знаех, че съм упълномощен за тези неща. Ако наистина съм упълномощен, това трябва да стане по съответната процедура, а не чрез подхвърляния в медиите”, каза наставникът на ЦСКА.

„Последен научих че Тунчев ще пътува за София и след това за Англия. Аз съм твърдо против тези трансфер”, продължи той.

„Ако се стигне до поредната продажба, в следващите дни ще обмисля много добре моята позицията. Ще изляза с решение за моето бъдеще и позицията за това, което се случва в ЦСКА”, сподели още Стойчо Младенов.

„И аз се чудя какво става в ЦСКА в момента, не мога да коментирам нищо по случващите се промени. Ще разбера всичко по-късно. Ние сме ЦСКА и не може да се издържаме от продажби, това е работа на малките клубове”, коментира още треньорът на „червените”, който добави, че все още няма обмислени варианти за заместници на продадените играчи.

„На никого не пожелавам да кара такава подготовка каквато правим в ЦСКА, настроението е минорно, имам чувството, че рушим нещо постигнато с много любов, труд, рушим постигнатото може би в най-силния сезон за ЦСКА, поставен съм в една изключително трудна ситуация”, каза още пред Гонг старши треньорът Стойчо Младенов.