Стоилов: Възстановяването на Ричард не върви добре
Стоилов: Възстановяването на Ричард не върви добре / netinfo
Треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели след контролата с Чавдар Етрополе, че възстановяването на Ричард върви зле на този етап. Специалистът изрази съжаление, че един най-класните футболисти в България ще пропусне възможността да се изявява с екипа на родината си Нигерия.

„Вчера му направихме медицински изследвания и на този етап дори не може да започне тренировки”, каза още по случая Станимир Стоилов.

„Приятно съм изненадан от формата на Мариян Огнянов. Добро ниво след принудителната пауза от десетина дни. Не виждам какво трябва да се разбирам с него. Обещания от него съм слушал много. Като сме говорили двайсет пъти, на двайсет и първия вече няма смисъл. Каквото е направил си е за него. Санкциониран е финансово, а и загуби от формата си. Плюс това пропусна няколко мача”, коментира треньорът.

Наставникът на „сините” добави, че е доволен от старанието на Лъчезар Балтанов и Христо Йовов по време на контролата с Чавдар Етрополе завършила с класическа победа за Левски.

Оплаквания от травми има мароканското дуо в Левски. Относно защитата за предстоящата среща с Марек, Стоилов каза, че единственият сигурен е Веселин Минев, който ще замени наказания Лусио Вагнер.