Стоилов: Йешич сигурно знае, че е гост в България
Стоилов: Йешич сигурно знае, че е гост в България / netinfo
Наставникът на Левски Станимир Стоилов припомни на колегата си Миодраг Йешич, че е гост в България.

Треньорът на Литекс заяви вчера, че ще спечели срещу „сините” на „Герена” дори, ако води Видима-Раковски.

„Не ми е приятно да коментирам колеги. Нормално е всеки да говори за големите отбори, защото иска да бъде отразен. Така например в Германия се говори за Байерн Мюнхен, а не за Дуисбург. В Испания се говори за Реал Мадрид. Смятам, че в нашата страна са работили много по-големи имена, като Петрович, Муслин и Абрамчик, с които аз съм работил и са показвали много по-голямо уважение. Йешич е гост и трябва да уважава клубове с история, като нашия. Преди две години ние мислехме по това време за мачове с Шалке, а не се занимавахме с дребни страсти”, отсече треньорът на шампиона Левски.

Все още актуалният първенец на България може да излезе утре срещу Спартак Варна без Георги Сърмов и Жеан Карлос. Двамата са контузени и едва утре Станимир Стоилов ще прецени дали може да ги ползва.

В групата на Левски ще попадне младият Боян Табаков, който евентуално ще замести, някой от контузените, ако се наложи.

„Все още не съм наясно с титулярния състав, заради проблемите на контузените. Със сигурност няма да има промени в защитната формация”, призна още наставникът на Левски.

„Спартак Варна показва добро лице като гост в последните си мачове. Затрудниха ЦСКА и Литекс в Ловеч. Явно се представят по-успешно като гости, отколкото като домакини”, коментира съперника си Станимир Стоилов.

„Сините” няма да позволят на преотстъпения Иво Михайлов да вземе участие в утрешната среща на стадион „Георги Аспарухов”. Младокът играе под наем в Спартак до края на сезона.

„Искам моят отбор да играе, както го направи в последното домакинство. Говоря за настроението и динамиката в играта”, добави още Станимир Стоилов.