Стенли: Селтик трябва да внимава с Бербатов
Стенли: Селтик трябва да внимава с Бербатов / netinfo
Футболистът на Астън Вила Стилиян Петров предупреди бившия си клуб Селтик, че трябва да имат предвид преди утрешния мач с Манчестър Юнайтед, че Димитър Бербатов е от „световна класа”. Бившият капитан на националния ни тим засипа с похвали настоящият ни капитан преди предстоящия мач от Шампионската лига.

„Димитър е футболист от световна класа. Той е повече от способен да огорчи най-добрите отбори в света. Затова Манчестър Юнайтед плати толкова много за него. Имаше и други големи клубове, които го искаха, но само трябва да видите как се представя той, откакто подписа с Юнайтед, и преди това, докато играеше за Тотнъм, тогава ще разберете колко добър футболист е той в действителност”, сподели Стилиян Петров.

„Бербатов е много амбициозен, а сега е в един от най-големите клубове в света. В националния отбор на България играя зад него. Когато е с топката напред, си наясно, че може да направи нещо наистина специално, за да вкара гол”, добави играчът на Астън Вила.

Стилиян Петров предупреди Селтик, че това е футболистът, който трябва да бъде внимателно следен в предстоящия мач от Шампионската лига: „Селтик трябва да внимава утре вечер с него.”

„Юнайтед притежава страхотни футболисти в нападение, затова са такъв фантастичен отбор. Силни са и в защита, имат и добри полузащитници. Но когато имаш Рууни, Роналдо, Тевес и Бербатов, няма значение, че разполагаш с Райън Гигс и Нани. Това са много изобретателни футболисти, които могат да реализират”, продължи с комплиментите си българският национал.

„Това е и причината, поради която Юнайтед спечели Шампионската лига през миналия сезон, както и титлата в Англия. Освен това са още по-добри, откакто Димитър подписа. Той прави отбора още по-силен”, продължи Стилиян Петров.