Сливнишки герой на 85 години, кани Иван Славков и Боби Михайлов на тържество
Сливнишки герой на 85 години, кани Иван Славков и Боби Михайлов на тържество / netinfo

Отборът на Сливнишки герой от град Сливница чества днес 85 години от основаването си. „ Героите” са стигали в най- добрите си години и до челно място в Б група, а сега се подвизават в Югозападната В група.

Цял ден Сливница ще празнува като за целта е съставена богата програма. Първо играха децата на Сливнишки герой и на Чавдар Етрополе, като гостите са селектирани от Христо Стоичков. Мачът завърши с победа на домакините. Те се наложиха с 4:2. Ветераните на Локо Сф с Бойко Величков, Чавдар Цветков и други знаменитости в състава си победиха с 2:0 ветераните на Сливница, за които играха Марин Павлов- Замората, Младен Василев и други известни футболисти на клуба.

От 14 часа е мача за първенство на Югозападната В група Сливнишки герой – Места Хаджидимово. От 17 часа е тържествения концерт и награждаване на заслужили спортисти на клуба.

В читалище „Съзнание” са поканени да присъстват бившият шеф на футбола у нас Иван Славков и настоящия бос на БФС Боби Михайлов, както и шефа на ПФЛ Валентин Михов. От 18.30 часа ще има и коктейл за спортистите на Сливнишки герой и гостите на тържеството.