Симонович: Надявам се да ще завържем първенството
Симонович: Надявам се да ще завържем първенството / netinfo
Един от асовете на Славия Саша Симонович заяви в интервю за Голлиния, че очаква първенството да се завърже след мача между „белите” и ЦСКА утре.

„Надявам се да завържем първенството. Дано да направим хубав мач и ако бием ЦСКА, ще стане интригуващ шампионат”, отбеляза сърбинът.

„Винаги се радвам, когато играя на стадиона на ЦСКА. Хубаво е да си срещу голям отбор с много фенове. Ще гледам да дам най-доброто от себе си и няма да се влияя от това, което става по трибуните”, продължи бившият играч на Левски Симонович.

„Ние имаме шанс да играем в турнира за Купата на УЕФА. През есента показахме, че можем да играем добър футбол. От началото на този полусезон не го правим. Надявам се от мача с ЦСКА да заиграем отново добре. Това е единственият начин да стигнем до турнира за Купата на УЕФА”, коментира още халфът на „белите”.

„Стевица е прав, че премията в този мач не е най-важното нещо, но няма да е лошо, ако има такава”, допълни в по-шеговит стил сръбският футболист.

Симонович отбеляза, че поддържа връзка с двама от сегашния тим на Левски - Игор Томашич и Мирослав Иванов.

„Предстоящият мач е доста интересен. ЦСКА е лидер с много точки напред. Смятам, че това е напълно заслужено”, добави още Саша Симонович.