Роналдиньо се обърна към Кака и Барселона преди Олимпиадата
Роналдиньо се обърна към Кака и Барселона преди Олимпиадата / netinfo
Роналдиньо излезе с отворено писмо до Барселона, преди да отпътува за Пекин, като отправи и съобщение до желания от Челси – Кака, което гласи: „Като се върна, да си тук!”

„Искрено се надявам, че Кака ще остане в Милан колкото се може по-дълго, тъй като ще се забавляваме много двамата”, казва Рони.

„Милан не е само Роналдиньо – Кака – Пато, а представлява отбор от много играчи, така че не е правилно да се фокусира вниманието само върху нас”, продължава той.

От Барселона бяха забранили на Рони да се присъедини към националния отбор на Бразилия за Олимпиадата в Пекин, но след като премина в Милан срещу 18 милиона лири, тази ситуация се промени.

„Преди всичко, искам да изкажа голямата си благодарност към феновете на Барселона”, се казва в официалното писмо на Дино, публикувано на официалния сайт на „росонерите”.

„Във всеки един момент съм бил щастлив на „Камп Ноу”, тъй като хората тук винаги са били страхотни към. Това ми даваше много сила”, посочва той.

„Бях щастлив докато играх за Барселона, като винаги съм искал да радвам феновете. В момента съм част от един велик отбор, но с лека нотка на тъга, тъй като напуснах каталунския тим.”