Младенов: Ако публиката поиска, тръгвам си през декември!
Младенов: Ако публиката поиска, тръгвам си през декември! / netinfo

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе бесен на по-голяма част от футболистите му след измъчената домакинска победа с 1:0 над Черно море, в при която червените играха изключително слабо, особено през второто полувреме.

 

Наставникът определи играта на тима като бездушна и се закани, че ще гони играчи, ако те не се раздават във всеки един мач

  

„Пълно бездушие и без характер играхме, само 4-5 човека се стараха дадоха всичко себе си, всички останали само маркираха присъствие на терена” - каза Младенов - „Това е недопустимо за отбор като ЦСКА, още повече, че сме лидери в класирането и трябва да отстояваме първата си позиция.”

 

„На някои хора им се даде прекалено голям шанс и им се даде много, но те всъщност нищо не дават, дори едно елементарно уважение към публика, към клуб, към отбор и към съотборниците им. Нещата за тях специално отиват на зле.”

 

„Трябва да сме пределно мобилизирани, за да победим с добра игра. Ако не с добра игра, поне да демонстрираме огромно желание за работа, да се трудим, за да постигнем необходимата победа.”

 

„Хора, които не се раздават на терена, не могат да продължат да бъдат в ЦСКА. Това е последно предупреждение, което отправям към тях. Нека не изпадам в подробности и да не изреждам имена. Едни и същи всеки мач се раздават го край, други се на епизоди появяват и правят нещо и си мислят, че това е достатъчно да бъдеш в ЦСКА.”

 

„Както докарах 10-11 човека, така и ще ги изгоня. Няма да оставя лукса, някой да не защитава марката ЦСКА. Няма да я бъде тая. Нямам обяснение какво точно става. Ще разговарям утре с тях и ще действаме.”

 

„Няма по-голямо наказание от това публиката да те освирква. Глобите не са най-важно и най-правилната мярка.”

 

Запитан за ситуацията с преотстъпените в Локомотив Пловдив футболисти, за които от Лаута твърдят, че няма пречки те да играят в двубоя за купата в сряда, Стойчо Младенов заяви:

 

„В договорите присъства точка, която ясно и точно определя, ние сме ги преотстъпили тия футболисти, дадохме Моралес без нито една стотинка, както и тримата преотстъпени, без да искаме някакви пари насреща.”

 

„Идеята беше да засилим отбора на Локомотив, да помогнем на отбора на Локомотив, ако може тези футболисти да играят срещу всички други, но не и срещу нас. Какъв е смисълът от това преотстъпване? Защо футболистите, които са преотстъпени от Левски, а нашите да участват?”

 

„Вече всичко е изрядно, всичко е направено в договорите, аз ги проверих, видях, има точка, която е залегнала, оттам нататък, дали всичко е направено правилно има други хора, които да го правят”, каза още Младенов.