Йовов: В ЦСКА да пуснат тото, тогава ще им провърви
Йовов: В ЦСКА да пуснат тото, тогава ще им провърви / Sofia Photo Agency
Футболистът на Левски Христо Йовов, който вкара победното попадение за „сините” във вечното дерби заяви за Гонг, че тръпката да бележиш на ЦСКА наистина си заслужава.

„Левски играе, за да побеждава и заслугата е на всички. Тръпката е по-особена, когато бележиш на „червените”. Ще се радвам ако победите над ЦСКА се превърнат в навик”, сподели Йовов.

„Левски не дава на никой нищо. Левски само взима и не връща”, така футболистът на „сините” коментира слуховете за уговорен мач с ЦСКА и добави, че ако „армейците не са доволни от късмета си може би е по-добре да пуснат тото, за да им провърви.

„Имаше доста писания по пресата, както и натиск отвсякъде след като загубихме в Самоков. Напрежение имаше и в ЦСКА и това оказа влияние върху играта. Но като цяло сме били свидетели и на по-слаби мачове”, допълни той.

Според Христо Йовов на 9 април Станимир Стоилов ще направи разбор на вечното дерби и най-вече на допуснатите грешки: „Още на първата тренировка ще се наложи да стъпим здраво на краката си.”

В кръга на шегата Йовов заяви, че след около 9 месеца ще вкара отново гол. След това обаче веднага изрази надеждите си да реализира повече и по-често срещу съперниците на Левски.