И в Испания обявиха: Втората дузпа за Реал я нямаше
И в Испания обявиха: Втората дузпа за Реал я нямаше / Георги Димитров/Gong.bg

Дори в Испания обявиха, че втората дузпа за Реал Мадрид, благодарение на която европейските клубни шампиони изравниха срещу Лудогорец вчера, не е съществувала. Нарушението на Козмин Моци срещу Кристиано Роналдо беше изключително спорно.

В България шотландският рефер Крейг Томпсън беше нападнат заради решението си, а на страниците на близкия до мадридчани вестник "Марка" се появи анализ, според който нарушението също не е било достатъчно за дузпа, пише Gong.bg.

Думите са на бившия рефер Андухар Оливер. В момента той води колонка на страниците на изданието, на която коментира по-спорните съдийски отсъждания.

"Видяхме, че съдията даде две дузпи на Реал в много малък интервал от време. И докато първата беше безспорна, втората я нямаше. Имаше докосване, но то не беше достатъчно, за да се даде нарушение."

"Реферът даде жълт картон на Козмин Моци за неговата интервенция, но в този случай Кристиано Роналдо се свлече в наказателното поле прекалено лесно. Дузпа нямаше", сподели Оливер на страниците на "Марка".