Франция ще пътува с луксозен влак по време на Евро 2008
Франция ще пътува с луксозен влак по време на Евро 2008 / netinfo
Френският национален отбор ще пътува с луксозен влак из между градовете по време на предстоящото Евро 2008 в Австрия и Швейцария.

Специалното возило ще превозва футболистите на европейския шампион от 2000 година за мачовете им в швейцарските градове Берн и Цюрих. Влакът на "петлите" ще разполага освен с обичайния за такъв лукс уют и комфорт още и със зони за разтоварване на напрежението.

На играчите на Раймон Доменек ще бъдат на разположение и няколко маси за масаж. Франция започва участието си на Евро 2008 с мач срещу Румъния на 9 юни в Цюрих.

След това "петлите" играят с Холандия на 13 юни в Берн, а последната среща за французите от предварителната групова фаза ще е срещу Световния шампион Италия на 17 юли отново в Цюрих.

Така Франция няма да се нуждае от автобус, за да се придвижи до Берн или Цюрих, защото ще използва специалния си луксозен влак, който ще вози "петлите" между двата града. Щаб-квартирата на Франция по време на Евро 2008 ще бъде на "Mont Pelerin" над "Vevey", а играчите ще тренират в "Chatel St-Denis".