Ферарио: Не можем да говорим за шампионска титла
Ферарио: Не можем да говорим за шампионска титла / netinfo
„Реваншът с Беса не е протоколен за нас”, заяви специално за Гонг старши треньорът на Литекс Ферарио Спасов. „Наистина резултатът от първата среща предполага такива твърдения, но ние ще играем с необходимата сериозност за да вземем победата и утре”, добави Феро.

„Оранжевите” приемат албанския тим утре от 20.30 часа на Градския стадион в Ловеч. Първият мач от втория квалификационен кръг от турнира на УЕФА завърши с класическа победа за ловчанлии преди две седмици в Дуръс.

Спасов разкри, че в състава му ще настъпят някои промени: „Не подценяваме отбора на Беса, защото тези мачове са малко опасни с оглед резултата, който имаме от първата среща. Още след като бе изтеглен жребия аз казах, че сме фаворити и ще продължим напред”.

„Ще съм много радостен, ако футболистите, които досега са играли по-малко дадат заявка за по-често появяване на терена в мача утре. Ние се борим на много фронтове и има мачове за всички”, каза още специалистът.

На въпрос дали седмицата, която идва е от по-леките за Литекс предвид протоколния реванш с Беса и домакинството на Беласица в неделя наставникът на „оранжевите” заяви: „Последното, което искаме е да настъпи спокойствие в нашия отбор. Нашата цел са две победи постигнати с добра игра. Мисля, че няма да има проблеми с мотивацията на играчите да ги постигнат”.

„След гафа, който допуснахме в Сандански, независимо, че победихме Левски все още сме далече от лидера в първенството. Все пак 4 точки са безкрайно малко след първите три кръга. Оттук нататък нямаме право на грешка за да можем да показваме някакви шампионски амбиции. Засега няма как да говорим за тях след като сме на 5 точки от първия и показваме колеблива игра особено в гостуванията”, завърши Ферарио Спасов.