Джими Джъмп нахлу и на Германия - Турция
Джими Джъмп нахлу и на Германия - Турция / netinfo
Може би най-известния фен в света, който не пропуска нито една възможност и е способен да нахлуе на терена и на най-охранявания стадион – Джими Джъмп показа спринтьорски умения и на стадиона Санкт Якоб в Базел по време на мача Германия – Турция.

„Изскачащия” Джими, за който се знае, че е привърженик на Барселона и голям почитател на Христо Стоичков, успя да слезе на игрището в 86-ата минута на първия полуфинал на Евро 2008, като носеше фланелка с послание „Тибет не е Китай”, като този момент бе цензуриран от УЕФА и не бе показан по телевизията.

Атрактивният фен пробяга почти 80 метра, преди стюардите да го изнесат от терена, а това е нещо, което му се е случвало на най-знаменитите стадиони в Европа.

Човекът с псевдоним Джими Джъмп има свой сайт, на който може да се видят и най-знаменитите му прояви – нахлувания на терена по време на финали в Шампионската лига и европейски първенства.

Любопитен факт за Джими е, че въпреки многобройните му набези по стадионите, той все още е допускан по-стадионите, може би защото „Изскачащия” само тича по терена, след което мирно бива изнесен.