Човек на Паоло Ди Канио дойде в Локо София
Човек на Паоло Ди Канио дойде в Локо София / netinfo
Човек на скандално известният италиански футболист Паоло Ди Канио пристигна късно снощи в лагера на Локомотив София в Хундерло.

Даниел Богданович е играл през миналия сезон заедно със екснападателя на Лацио във третодивизионния италиански Чиско Рома.

Играчът идва на проби при „железничарите”, за да заеме евентуално невралгичния пост на десен външен халф. Богданович може да играе също като втори нападател или основен таран в зависимост от схемата.

Футболистът е с много странна биографична визитка. Той е сърбин, но е роден в Либия. Никога обаче не е играл нито за Сърбия, нито за Либия. Той е национал на Малта. С фланелката на малката островна държава е изиграл 20 мача.

Богданович е роден 26 март 1980 година и е висок 188 см. През 2006/2007 година вкарва 31 гола с екипа на тогавашния малтийски шампион Марсашлок. В дългата му визитка има и кратък престой е Нафтекс (2002/2003), където обаче не е записал нито едно участия, както и в състава на Черно море. 

Богданович идва по препоръка на помощник треньора Данило Дончич, който дълги години се подвизава в Малта и познава добре футболиста.