Български рефер фаворит в телевизионно шоу
Български рефер фаворит в телевизионно шоу / netinfo

Футболният съдия от Петрич Ивайло Стоянов и 22 годишната негова любима Фотка Андонова попаднаха сред фаворите на "Моята голяма телевизионна сватба".

В конкурса, който е част от Шоуто на Слави напливът от кандидат-младоженци бе съкратен до 120 двойки. След това четиричленна комисия, съставена от сценаристите на предаването, отсяха 30 мъже и половинките им. В по нататъшните пресявки реферът, който работи в счетоводна къща получи раво от Евгени Димитров- Маестрото.

Музикантът настоя пред Слави Трифонов петричаните да бъдат сред 12-те финалисти. Възхитен от Стоянов бе и сценаристът Иво Сиромахов. Той искрено се учуди, че младият мъж е решил да стане футболен съдия, в държава, в която няма футбол. Съдията, който от три години води мачове в елита лаконично обясни, че сватба ще има, без значение дали ще бъде голяма телевизионн или не.

Както е известно Слави Трифонов ще плати всички разходи на спечелилата двойка, свързани със сватбеното им тържество. "Ку-ку бенд" пък ще свири на щастливия за победителите ден.