Босът на Арсенал: Може и да не слушам феновете
Босът на Арсенал: Може и да не слушам феновете / netinfo
Президентът на Арсенал Питър Ууд-Хил смята, че понякога може да не слуша феновете и медиите, които в случая го съветват да направи мащабна селекция.

„Първият урок е, че не е необходимо да правиш всичко, което феновете искат от теб да направиш. Аз също съм фен и бих искал да имам състав, който е много по-добър от всички останали”, заяви босът на артилеристите.

Ние тук сме много близо, но не достатъчно. Мисля, че сме доста щастливи – не трябва да купуваме някой, който не подобрява тима. Продължавам да казвам, че разполагаме с пари. Няма да кажа точно колко, но са достатъчни да купим опитен национал.”

„Спечелихме един мач и загубихме един в първенството, а се надявам, че ще участваме и на жребия за Шампионската лига. Не играхме добре с Фулъм в събота, но мисля, че всичко това за нас, че трябва да купим много нови играчи са глупости”, каза още президентът на Арсенал Питър Ууд-Хил.

Лондончаните посрещат в сряда холандския Твенте на Ники Михайлов в среща от третия предварителен кръг на Шампионската лига и са на крачка да подпечатат визите си за групите, след като биха с 2:0 като гост в първия мач.