Бела вкара първия си гол този сезон, но отново загуби
Бела вкара първия си гол този сезон, но отново загуби / netinfo
След 450 минути без гол отборът на Беласиза записа първото си попадение този сезон, но въпреки това претърпя ново поражение този път от Вихрен с 1:2.

Двубоят, който се игра пред близо 1000 зрители в Благоевград, бе последен от програмата на 6-ия кръг на А група.

Вихрен поведе в резултата още в 11-ата минута, когато Карадимитрос бе точен след чудесен пробив и асистенция на Уго Сантош. Нападателят на гостите бе оставен непокрит два метра от голлинията и с удар с левия крак не срещна трудност да се разпише.

Футболистите на Беласица обаче не се смутиха и само четири минути по-късно имаха претенции за дузпа, след като Бето бе съборен в наказателното поле, но главният арбитър Петър Тончев остана безмълвен.

Все пак символичните домакините в този мач стигна до изравнително попадение дело на централния бранител Трифонов. Попадението в 22-ата минута стана след изпълнение на фаул, когато Бето центрира, топката бе отклонена към далечната греда и Трифонов я вкара за 1:1.

Санданчани стигнаха до крайния успех през второто полувреме, когато Карадимитрос бе точен за втори път в мача. В последната минута на срещата футболистите на Беласица имаха шанс да изравнят, но ударът на Адамович от фаул бе спасен от Лучини.

Така Беласица остава в дъното на подреждането с актив от две точки. Вихрен е осми с 9 точки.