Анри не отхвърли възможността да се завърне в Англия
Анри не отхвърли възможността да се завърне в Англия / netinfo
Френският нападател на Барселона не отхвърли възможността съвсем скоро да се завърне в Англия, където дълги години защитаваше цветовете на лондонския Арсенал.

Анри изпитва трудности в състава на „каталунците” и до този момент не успява да разкрие пълния си потенциал на „Камп Ноу”. Семейството на френския голаджия – двегодишната му дъщеря и съпругата му продължават да живеят в Лондон, което може да се окаже една от предпоставките Анри да акостира отново на Острова.

В последните дни се появиха информации, че евентуален кандидат за подписа му през януари ще бъде отборът на Манчестър Сити, който вече се слави за най-богатия клуб на света.

„Животът ми е в Лондон защото моята дъщеря е там. Не съжалявам, че дойдох в Барселона. Чувствам се добре тук. Излизам навън и хората ме окуражават. Храната, времето и самият град също са великолепни”, коментира Анри.

„Не мисля да напускам през зимата, но никога не можеш да кажеш какво ще се случи. Никога не вярвах, че ще напусна и отбора на Арсенал”, каза още французинът.