/ NOVA
„Златно време“ ще предложи на читателите вдъхновяващи истории и полезни съвети
 Една от водещите печатни медии в България – вестник „Телеграф“, стартира ново приложение – подарък за своята аудитория. „Златно време“ ще излиза всеки четвъртък в 16 страници като част от вестника. Приложението ще има изцяло нов дизайн и ще се превърне в интересно четиво за всички, които се интересуват от вдъхновяващи и любопитни истории, но и полезни съвети. „Златно време“ ще обсъжда и актуалните теми, събития, филми и сериали, които вълнуват всяко българско семейство.

В пилотния брой на „Златно време“ може да бъде открит разказ за фурията в живота и на сцената – звездата на естрадата Йорданка Христова. Демет Йоздемир, която влиза в ролята на Зейнеп от хитовия сериал „Домът, в който си роден е твоята съдба“, също ще бъде героиня на страниците на изданието. Първият брой ще предложи и любопитна филмова рецепта за истинско турско кафе с каймак, приготвено от емблематични героини от сериали.

Приложението „Златно време“ ще даде и редица полезни съвети както за здравето и работата с НОИ, така и от света на финансите. С помощта на консултанти ще бъде разяснено как хората с пенсии могат да управляват по-добре своите приходи и спестявания.

„Златно време“ ще навлезе и в емоционалното море на носталгията с истории от преди десетилетия – в спорта, в изкуството и политиката. Читателите ще открият вдъхновяващите истории на хора, които въпреки съпротивата на средата и годините, са останали легенди до края на живота си. В първото издание предстои да бъде разказана историята на Едит Пиаф, която и до днес вдъхновява света.

За „Вестник Телеграф“ ЕООД

„Вестник Телеграф“ ЕООД издава едни от най-големите всекидневници у нас - „Телеграф“ и „Мач Телеграф“, които се разпространяват на национално ниво всеки ден от седмицата. Атрактивният начин на поднасяне на информацията, широката палитра от новини и истории, ги превръщат в предпочитаните ежедневници в България. От началото на тази година те могат да бъдат открити и онлайн на www.telegraph.bg. Уеб порталът е комбиниран източник на актуална информация и съчетава в себе си опита на журналистическите екипи на двата вестника.