Братя
Братя / NOVA
Гледайте новия епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA
Драго става все по-нагъл в поръчките си към Борис за осигуряване на протекция над престъпния му бизнес. Той не се свени да поиска от него личен ескорт за голяма пратка със „синя муха” до границата със Сърбия. Способен ли е инспектор Донков да жертва съвестта си по такъв начин, влизайки в мащабна злоупотреба?

Калин получава вътрешна информация в ГДБОП за предстоящата сделка на Топал със сърбите. Той осигурява участието на специалните части, но запазва в пълна тайна организирането на акцията, за да изолира колегата си Борис, в когото се съмнява. В деня на сделката се стига до тежка престрелка с наркотрафикантите. Ще разпознае ли Калин най-добрият си приятел сред тях?

Ще стане ли Борис къртица на Драго в „Братя”?

Лора е отчаяна от разкритието за тайните на Борис. Не ѝ дава мира фактът, че съпругът ѝ взима антидепресанти, без да е споделил с нея. Ива се опитва да я успокои, че всички семейства изживяват кризи, но подозренията я съсипват. Лора е решена да постави директно въпроса пред Борис, но дали е готова за отговора, който ще чуе?

Не пропускайте да видите тази вечер от 22:30 ч., в премиерния епизод на „Братя” по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Братя“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.