Това е краят
Това е краят / NOVA
Гледайте от 4 октомври, всеки петък, от 21.00 ч.
Петъчните вечери ще предложат истинско екранно изживяване с премиерния филмов маратон тази есен по KINO NOVA. В продължение на 12 седмици всеки петък от 21.00 ч. феновете на седмото изкуство ще имат възможността да гледат любими актьорски имена в редица интригуващи и известни кино заглавия. Началото на премиерния филмов маратон е на 4 октомври, този петък, от 21.00 ч.

Първата лента е ексцентричната комедия „Това е краят“ и проследява приключенията на шестима приятели, които са „залостени“ в къща след серия от разрушителни събития в Лос Анджелис, Калифорния. Докато навън всички полудяват от чувството на паника и безизходица, вътре в къщата младите мъже започват да се борят един срещу друг. Участие взимат Сет Роугън, който е и режисьор, Джеймс Франко, Джона Хил и Ема Уотсън.

На 11 октомври, петък, 21.00 ч. ще се излъчи премиерата на историческата драма „Треска за лалета“. Действието се развива през 17-ти век и разказва за красиво и изоставено момиче на име София (Алисия Викандер), принудително омъжена за богат и могъщ търговец – нещастен "аранжимент", който я спасява от бедността.

Треска за лалета
NOVA

След като съпругът й поръчва портрет, тя започва страстна връзка с беден артист, който се препитва с рисуване. В стремежа си да избягат от всеобхватната и опасна хватка на търговеца, влюбените рискуват всичко с надеждата, че един ден ще имат така жадуваната свобода.

В главните роли на третата петъчна филмова премиера от 2018-та са неустоимата Чарлийз Терон, Аманда Сийфрид, Джоел Еджъртън и Дейвид Ойеуоло. Великолепният микс от черна комедия, чист екшън и драматична интрига „Гринго“ ще изпрати зрителите на KINO NOVA в Мексико, където добре възпитаният бизнесмен Харълд Сойнка попада между подмолни колеги, наркобосове и наемници със съмнителен морал. Пресичайки границата на закона, Харълд се превръща в издирван престъпник, който ще се бори за своето оцеляване.

Гринго
NOVA

Когато един отдаден съпруг и баща остава сам у дома за уикенда, две непознати млади жени неочаквано чукат на вратата му за помощ. Това, което започва като добър жест от страна на героя на Киану Рийвс, води до опасно съблазняване и смъртоносна игра на котка и мишка. Развръзката на задъхващия трилър „Чук-чук“ ще стане ясна на 25 октомври, петък, от 21.00 ч.

Чук-чук
NOVA

Всяка петъчна вечер филмовият канал ще зарадва феновете на истинското кино с излъчването на премиерен филм. Не пропускайте началото на 4 октомври, от 21.00 ч., а най-запалените киномани ще могат да спечелят специални награди във Facebook страницата на KINO NOV