Напусна ни Даниела Сеизова
Напусна ни Даниела Сеизова / снимка:bTV
Отиде си репортерът на bTV Даниела Сеизова. Ето какво е написано на сайта на телевизията:

"Днес е много тъжен ден за екипа на bTV Новините. Напусна ни нашият приятел и колега Даниела Сеизова. В работата си Дани никога не се спираше само до това да отрази събитията. Тя приемаше случващото се за своя лична кауза.

Tя е в bTV от първия ден на телевизията. В началото като спортен репортер и водещ на новините.

За годините, в които Дани работи за bTV Новините, е направила стотици репортажи. Сред темите, които отразяваше с най-голям хъс бяха проблемите на пациентите. За работата си получи наградата за изключителна гражданска позиция от Асоциацията на пациентите с онкологични заболявания.

С филма си Диагноза, посветен на кризата с лекарствата за онкоболните, Дани помогна за решаването на проблема. Тя е помагала неведнъж в случаи на отказ от лекарска помощ, на липса на медикаменти или при некоректно отношение на лекар към пациент. Дани повдигна въпроса и за джобните пари, които децата без родители получават като месечна помощ.

Най-много от всичко обаче Дани се радваше на добрите новини. Дани, ще бъдеш винаги с нас!

Ще запомним Дани с изключителната й жизненост, отзивчивост и доброта. Опелото ще се извърши на 30 август от 14.30 ч. в храм "Свети Седмочисленици в София."