.
. / NOVA
Първият епизод на риалити формата „Игри на волята“ изпревари конкуренцията с над 55%
Есенният телевизионен сезон стартира при огромен зрителски интерес към „Игри на волята“. Единственият екстремен риалити формат в телевизионния ефир, показващ и красотата на българската природа, се отправи към Северното Черноморие, за да очарова зрителите със спиращи дъха гледки, силни участници, три чисто нови арени, но и много по-сурови условия за живот.

Според официалните пийпълметрични данни, аудиторният дял сред зрителите в активна възраст (18-59 г.) е бил средно 36,2%. Резултатите показват, че интересът към над 4-часовия премиерен епизод непрекъснато расте, като в края е бил гледан от повече от 50% от всички зрители пред телевизионния екран по това време. NOVA отбеляза и 56% преднина спрямо аудиторния дял на втората телевизия в класацията в същия часови интервал.

За последните пет сезона, „Игри на волята“ се превърна в истински телевизионен хит. Това потвърждава и Парада на племената, който се проведе вчера в центъра на столицата. Водени от страстта си към формата, фенове и участници отбелязаха началото на шестия сезон в ефира на NOVA. Те се събраха под поройния дъжд, който нито за момент не помрачи ентусиазма им. Тази вечер водещите Ралица
Паскалева и Димо Алексиев ще посрещнат още 16 участници на Арената, а цяло едно племе ще отпадне.

.
NOVA


Култовото предаване Big Brother предстои да се завърне на 8-и октомври, а на 22-ри септември Димитър Рачков ще открие втория сезон на музикалното шоу „Пееш или лъжеш“.