Задачите пред отбора - Шампионска лига и Лига Европа, обяви треньорът Стойчо Стоев
Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев коментира, че задачата пред разградчани за новия сезон в класиране за груповата фаза или на Шампионската лига, или на Лига Европа. Специалистът говори на официалния брифинг преди началото на предсезонната подготовка.

В момента Лудогорец се подготвя в „Царско село“ в София. В столицата тимът ще остане до 15 юни, след което заминава на лагер в Австрия, съобщава Gong.bg.

Шампион за осми път: Лудогорец отново на върха в Първа лига (ВИДЕО)

„Видя се през пролетта, че имаме нужда от освежаване, от нови имена. Немалка част от настоящите състезатели ще останат. За да успеем в Европа, трябва да сме малко попроменени, ще ни бъде доста трудно. На мен включително. За нови състезатели, имаме разговори с още няколко човека. Надявам се да се осъществят като трансфери“, коментира Стоев.

„Всеки играч, който взимаме, първото нещо е да искаме да вдигне нивото на отбора. Затова ги взимаме, видели сме в тях нужния потенциал", поясни той без да влиза в детайли.

БГНЕС

„Нека не избързваме. Дали е реално или не, ще се види във времето. (…) Задачата, която сме си поставили, е влизане в групи - да видим на Шампионска лига или на Лига Европа. Аз като треньор не мога да си представя да кажем, че обновяваме отбора и да си гледаме нашия шампионат. Той трябва да върви успоредно с Европа“, посочи още Стоев.
Gong.bg