/ NOVA
Не пропускайте началото на новите опасни приключения на елитния отряд от 8 юли, понеделник, 21.00 ч.
Най-добрият полицейски отряд завладява отново българския ефир с премиерата на сезон 9 на хитовия сериен филм “Хавай 5-0”. Заплетени случаи, много екшън и големи изненади очакват любителите на криминалния жанр в новите епизоди всяка делнична вечер от 8 юли, понеделник, от 21.00 ч., само по NOVA.

Брайън Спайсър отново е режисьор и продуцент на поредицата за елитния федерален отряд, натоварен с мисията да изкорени престъпността, заливаща бреговете на окъпаните в слънце плажове на Хавайските острови. Звездният състав също се завръща, начело с Алекс Олафлин, Скот Каан, Иън Антъни Дейл, Меган Рат, Хорхе Гарсия, Чи Макбрайд и Тейлър Уили.

Хавай 5-0 сериал
NOVA

В премиерния сезон лейтенант Стив Макгарет тръгва по следите на убиеца на свой приятел от ЦРУ и е готов на всичко, за да разкрие истината. Джери е решен да разплете убийство в детски лагер, на което е станал свидетел като дете, а Адам най-сетне е близо до разгадаването на убиеца на сестра си. Зрителите на NOVA ще видят още каква тайна от миналото заплашва водача на „Хавай 5-0“. Престъпността нараства, след като Оаху е ударен от гореща вълна, което изпраща екипа по следите на непредвидими престъпници, но много скоро личен мотив принуждава самия Макгарет да прекрачи линията, за което е арестуван. Денят на благодарността пък води родителите на Гроувър и брат му Пърси-младши в Оаху, но посещението му е помрачено от съперничество между двамата братя. А във финала на сезона животът на един от членовете на разследващия екип е в опасност, когато в централата пристига посетител, решен да поправи грешките от миналото си.

Хавай 5-0 сериал
NOVA

Дългоочакваният 9-ти сезон на „Хавай 5-0“ излиза през 2018 г., като е заснет основно в Хонолулу, Хавай, на остров Оаху. Първоначалните планове на създателите са били той да се състои от 22 епизода, но поради успеха на поредица, от CBS взимат окончателното решение те да бъдат общо 25. Този сезон има и сантиментална стойност, отбелязвайки 50-тата годишнина на поредицата, тъй като от премиерата на оригиналния сериал през 1968 г. са изминали точно 50 години.

От дебюта на римейка на оригиналната поредица през 2010 г. австралийският актьор Алекс Олафлин е неразделна част от екипа в ролята на началника на елитния отряд лейтенант Стив Макгарет, преследващ престъпниците в един на пръв поглед островен рай.

Хавай сериал
NOVA

Не пропускайте да се потопите в новите криминални загадки на “Хавай 5-0” с премиерния за България сезон – от 8 юли, всяка делнична вечер, от 21.00 ч., по NOVA.