Откраднат живот
Откраднат живот / NOVA
Нови изпитания за етиката и емоционалния свят на лекарите в „Св. Анастасия“
Надпревара за власт и популярност ще се разиграе в спешното на „Св. Анастасия“ по време на новите епизоди на „Откраднат живот: Системата“. Доктор Огнянова ще отдели време за личния си живот, а моментът ще се окаже ключов за доктор Хаджихристев. Младият и напорист лекар ще пожелае да се яви под светлините на прожекторите с трудна операция, предизвиквайки истински сблъсък с прекия си шеф.

Междувременно любовните триъгълници ще провокират комични ситуации, а след смеха ще има и разбити сърца. Доктор Атанасова по принуда ще бъде посредник в отношенията на доцент Мазов и доктор Хинова. Малък флирт, последван от ревност и отмъщение, ще изправи един срещу друг Лора и Стефан, а Кунка ще бъде единственият балансьор в трудната ситуация. Предизвикателствата за доктор Атанасова няма да спрат до тук – тя ще бъде съветник на доктор Пенев в стъпките му към Юлия. Въпреки своите чувства, Кунка ще се опита да помогне на озадачения и крайно изненадан лекар. Какви ще бъдат условията за романтична връзка ще постави Юлия и дали доктор Пенев ще откликне или ще забрави завинаги за нея – зрителите ще научат в новите епизоди на българския медицински сериал.

Откраднат живот
NOVA

Признанията на Наков ще бъдат използвани срещу него в ключов момент за позицията му в лекарски казус. Шефът на етичната комисия в „Св. Анастасия“ ще стане жертва на свой колега, а смелостта и моралът му ще бъдат подложени на изпитание.

Откраднат живот
NOVA

Ще надделее ли професионалната етика в болницата? Има ли място за истинска любов в Спешното отделение? – не пропускайте да разберете всичко това в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Системата“ от 20:00ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.