27-годишен учител по биология спечели 40 000 лв. от „Еврошанс“
27-годишен учител по биология спечели 40 000 лв. от „Еврошанс“ / netinfo

27-годишен учител по биология и химия от Харманли спечели 40 000 лв. от лото играта „Еврошанс“.

 

Късметлията опитва късмета си с „Еврошанс“ редовно и печалбите му от играта също са доста чести. В деня, когато спечелил 40 000 лв. предварително е бил решил, че ще пусне няколко фиша и пробвал с различен брой числа. Същия ден 2 пъти познава 3/3 числа и доволен от късмета си пуска последен фиш. В него отбелязва 9 числа и залага 1 лв. за едно теглене. Само 10 минути били достатъчни, за да разбере, че ги е познал всичките.

 

За себе си Сунай Исмаил разказва, че е женен и има едно момиченце на 2 години. По професия е учител по биология и химия и в момента се занимава със земеделие. След като научил, че е спечелил преди да се прибере, от вълнение, първо се поразходил малко. Споделил щастливата новина със съпругата си и двамата заедно вече правят планове за печалбата. Намеренията им са да вложат една част за дъщеричката си Елиф, а с останалите да ремонтират семейната къща.

 

Букмейкърският пункт на бул. „България” 83 в Харманли явно е орисан за късметлийско място. Именно там преди време друг харманлиец спечели 80 000 лв. също от играта „Еврошанс“.