/ iStock/Getty Images
Астролозите твърдят, че някои зодии живеят средно по-дълго от други. И това се дължи не само на начина им на живот, но и на особеностите на характера им. Ето кои са те:

Трето място е за зодия Лъв

Самата природа на Лъва е да управлява и да блести винаги и навсякъде. И можете да блеснете само ако имате много сила и отлично здраве. Затова на Лъвовете не им остава нищо друго освен да живеят пълноценен и здравословен живот. Лъвовете са любители на всякакви хранителни добавки и оздравителни процедури, защото обичат да облагодетелстват и даряват с внимание и грижа най-обичания и красив човек на Земята – себе си.

Второто място е за Скорпионите

Скорпионите са ярки, страстни, обичащи живота. Но най-вече обичат сложни конфликтни ситуации, които буквално ги трансформират, правейки ги по-силни и по-мъдри. Скорпионите придобиват непроницаема броня - или по-скоро специална непроницаема аура, която внимателно филтрира всичко, което може да причини реална вреда на здравето им. Разбира се, това не става веднага, а в по-зряла възраст, но Скорпионът има всички шансове да укрепи имунитета и защитните сили на организма. Основната сила на Скорпионите е психическата, тоест те могат да настроят себе си и тялото си за здраве и благополучие.

И на първо място – Козирогът

Козирозите с право се наричат ​​​ дълголетниците на зодиака. Те вътрешно се подготвят за факта, че пътят ще бъде наистина дълъг. Козирозите често боледуват в детството, но търпеливо се учат да се справят с болестите, придобивайки имунитет и емоционална устойчивост. Най-важното правило за дълъг живот и добро здраве, което Козирогът може да ви даде, е да не се отчайвате.

Не забравяйте, че дори и да нямате късмета да се родите зодия Лъв, Скорпион или Козирог, здравето ви е във ваши ръце.
Рамблер