Зейн Малик
Зейн Малик / Gulliver/Getty Images
Зейн Малик от разпадналата се момчешка група "Уан дайрекшън" издаде третия си самостоятелен албум "Nobody is Listening", съобщи Ню мюзикъл експрес.

Албумът е пропит с носталгия, копнеж, съзерцателна медитация, желание за забавяне на темпото и фокусиране. В него преобладават любовните балади и нежните песни. Предназначен е да се слуша интимно, на приглушена светлина, далече от препълнените концертни зали.

Предишният албум на Зейн Малик "Icarus Falls" беше приет топло от критиката, но нямаше търговски успех. Той не успя да влезе в топ 10 на нито една класация по света, макар и лоялните му фенове да му се нахвърлиха. Това поставя певеца под натиск за "Nobody is Listening".
 

Някои части от новия албум разочароват, но структурата и основите му са достатъчно здрави, за да успее проектът при условията на Зейн, пише Ню мюзикъл експрес. В него има яснота, чувство за зрялост в текстовете - нещо, което липсваше в предишната му работа. "Nobody is Listening" има недостатъци, но Зейн явно се усъвършенства и албумът е стъпка в нова посока за енигматичния творец.
БТА