/ nova.bg
Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA
Велин и Мая установяват, че дъщеря им Виктория е изчезнала. Драго не я е виждал и също е притеснен, обаждат се на Борис, за да им помогне да я открият. Следователят има предчувствие, че Боксьорът е замесен в изчезването на момичето и признава пред колегата си Калин, че Вики е гадже на издирвания Димитър Йорданов. Къде е тийнейджърката, защо е отвлечена и каква ще бъде съдбата ѝ?

Драматичните събития в живота на Борис сякаш все повече се умножават. Прибирайки се у дома, той вижда на екрана на семейния им лаптоп кадри от уличаващото видео с Лина, с което Драго го изнудва. Борис е в шок – разбира, че вероятно съпругата му е видяла записа. Напълно отчаян, той не успява да се свърже с Лора, няма и следа от нея. Къде е тя, видяла ли е видеото и застрашено ли е бъдещето на тяхната връзка?

Борис вика Драго на среща, за да поиска обяснение за изпратения запис. Инспекторът е на ръба на силите си, но е твърдо решен да прекрати битката със своя брат веднъж завинаги. Ще посмее ли да сложи край, пък било то и фатален и какъв ще е ответният удар?

Гледайте тази вечер от 22:30 ч. в епизода на „Братя” по NOVA. 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Братя“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY
 
nova.bg