В предстоящата седмица Венера, планетата на любовта и споделеността, променя знака, в който се намира. От голямото задълбочаване и интензивност на чувствата, които провокираше тя, докато се движеше в Скорпион, сега навлиза в знака на Срелеца. Това ще се случи на 1 декември и ще продължи до 25 декември. Периодът ще създаде благоприятни обстоятелства, лекота, оптимизъм и ентусиазъм.

Твърде силните преживявания по времето на Венера в Скорпион възпрепятствха проявата на чувства и те не стигаха до отсрещната страна.

През този период са възможни както експресивност на чувствата, така и гъвкавост, разбиране и адаптация по отношение на целите, които имате в партньорските си отношения.

щастие
Thinkstock/Getty Images

Добро време за съвместни пътувания в чужбина или учене на нещо, което ви е интересно и помага да разширите философските разбирания и светоусещането си.

В зависимост от нивото, на което е отработена Венера в индивидуалния ви хороскоп, това може да бъде време на повърхностно отношение и множественост на контактите, без наличие на особено съдържание или пък намиране на начин как да обогатите и развиете дадени отношения чрез нови, разнообразни дейности, чрез даването на свобода и израз на чувствата си.

Вижте какво още казват звездите за различните зодии:

Венера в Дева: Време за пълноценни и перспективни отношения (ВИДЕО)

Загадъчната планета - Венера, Зорница или Вечерница (ВИДЕО)

Двойките зодии, на които не им е писано да бъдат заедно (ВИДЕО)

Тайните, които крие всяка зодия (ВИДЕО)

Несъвместимите зодии, между които се заражда голяма любов (ВИДЕО)

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук