Tази година със сигурност не е от най-леките, а предизвикателствата, пред които ни изправя, сякаш нямат край.

Със сигурност всеки един от нас се е справял с десетки препятствия до момента, силата и волята му са били подложени на тест, а вярата, че ще се справи с всичко е била разклатена. Ето защо всяка зодия трябва да научи урок до края на годината, за да повярва в собствената си сила и че предстоят по-добри времена. Вижте в канала "Видео хороскоп" във vbox7:

Овен

Добре е да запомните, че понякога да захапете езика си е по-доброто решение от изричането на думи, които никога не можете да вземете обратно. Обикновено сте доста своенравни и това е ваше хубаво качество, но въпреки това през последните няколко месеца на тази година се опитайте да слушате преди да говорите, след което подберете разумно думите си.

Телец

Има някои мъдри думи, които биха могли да променят нагласата ви. И все пак урокът, който си заслужава да научите до края на 2020 г., е, че струвате много повече, отколкото си мислите. Вие сте силни и способни. Не позволявайте на никого да ви кара да мислите друго.

Близнаци

Годината със сигурност е трудна за вас, може би дори най-трудната в живота ви. Въпреки това сте успели да я преполовите и ви е останала много сила. За последните месеци на 2020 г. не забравяйте, че не бива да бъдете вторият избор, независимо как някои хора могат да се опитат да ви сложат етикет.

Рак

Ето го и вашето толкова необходимо напомняне: миналото няма да реши настоящите ви проблеми и тревоги. Спрете да търсите щастие, като се опитвате да върнете времето назад, защото никога няма да го откриете там. Последните месеци на тази година могат най-накрая да ви заведат там, където искате да бъдете. Просто трябва да оставите живота да ви води.

Лъв

Тази година вероятно не се оказа такава, каквато се надявахте да бъде, но това не означава непременно, че трябва да я отписвате от надеждите си. Все още има толкова много, което можете да направите за собственото си спокойствие. Спрете да мислите за това, което хората казват, и просто правете това, което ви прави щастливи и здрави.

щастие
iStock/Getty Images

Дева

Признайте постиженията си. Вече сте направили толкова много и сте давали всичко от себе си без колебание. Време е да запомните своя път и цели и може би през последните месеци на годината ще намерите начин да ги отпразнувате.

Везни

Време е да спрете да се опитвате да угаждате на всички около вас, но не и на себе си. Хората винаги ще намерят причина да критикуват и да бъдат груби, така че забравете за тях и не забравяйте, че първо трябва да угодите на себе си. През последните няколко месеца на 2020 г. живейте собствения си живот.

щастие
iStock/Getty Images

Скорпион

Досега бяхте твърде предпазливи. Разбира се, че сте били наранени преди и има вероятност да бъдете наранени отново. Все пак трябва да запомните, че не всеки се опитва да ви нарани. Последните месеци от годината могат да бъдат добра практика за доверие и прошка.

Стрелец

След като веднъж решите какво желаете, нищо не може да ви спре. Въпреки това, краят на 2020 г. може да ви донесе няколко изненади, така че най-добре е да запомните, че смирението и търпението също могат да са част от дългия ви път. Останете смирени.

Козирог

Започнахте доста проекти през тази година и изглежда, че само някои от тях ще излязат на бял свят преди 2020 г. да приключи. Затова се подгответе и си оставете време да приемете напълно, че дори и да не успеете да ги доведете до край, не означава, че сте се провалили.

щастие
iStock/Getty Images

Водолей

Вие сте наистина пленителни и уникални. От всички знаци вие имате онзи определен чар, който едновременно интригува и омагьосва всеки, който има късмета да ви познава. И все пак през последните няколко месеца на 2020 г. се опитайте да запомните, че понякога сте склонни да прекрачвате границата. В крайна сметка всичко е по-добре, ако е умерено.

Риби

Няма причина да се криете и да се подценявате. Отстоявайте себе си и знайте, че сте много по-силни, отколкото си мислите. Уверете се, че ще запомните това през останалата част от годината, защото животът винаги ще ви подлага на изпитания.

сила предизвикателство
ThinkStock/Getty Images

Edna.bg