Принц Луи е третото дете на принц Уилям и херцогиня Катрин
Принц Луи е третото дете на принц Уилям и херцогиня Катрин / Guliver/Getty Images
Кръщенето на най-малкия син на принц Уилям и херцогиня Катрин ще се състои на 9 юли в двореца Сейнт Джеймс в Лондон. Това съобщи канцеларията на двореца Кенсингтън.

Уилям и Кейт показаха новородения принц (СНИМКИ)

Херцогът и херцогинята на Кембридж са щастливи да съобщят, че принц Луи ще бъде кръстен на 9 юли в Кралския параклис на двореца Сейнт Джеймс в ЛондонКръщенето ще бъде извършено от архиепископа на Кентърбъри Джъстин Уелби“, пише в официалното съобщение, публикувано в социалните мрежи.

Как се произнася името на новородения син на Уилям и Кейт?

Принц Луи Артър Чарлз се роди на 23 април в частното крило "Линдо" на болница „Сейнт Мери“, където са родени и другите две деца на Уилям и Кейт - Джордж и Шарлот.

Кейт Мидълтън и принц Уилям показаха новия член на семейството. Момченцето проплака за първи път в 11.01 ч. местно време в лондонската болница "Сейнт Мери". Това е третото дете на херцогинята на Кеймбридж и британския престолонаследник.
Принц Луи Артър Чарлз се роди на 23 април  Guliver/Getty Images

Негово кралско височество Луи Артър Чарлз е шести правнук на кралица Елизабет Втора и пети подред в наследяването на престола, след дядо си, престолонаследника принц Чарлз, баща си принц Уилям и  по-големите си брат и сестра принц Джордж и принцеса Шарлот.


Всичко около третото бебе на Уилям и Кейт можете да откриете тук

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук