Казват, че любовта може да промени човека. Така стана и с Тита, която се носи на крилете на любовта. За връзката ѝ с ММА боеца Недко Николов
 се заговори още в края на месец юли. Двамата не спират да показват близостта си.

Знаете, че връзката ѝ не е сред най-одобряваните аспекти в личния ѝ живот от нейните фенове и тя често изключва възможността под снимките ѝ да има коментари Това мнение обаче по никакъв начин не се отразява на връзката ѝ или поне така изглежда. Всъщност Тита е по-секси и женствена от всякога. Вижте още в канала "Опасни връзки" във vbox7.
 

От story-тата ѝ пък разбираме, че покрай любимия си Тита има и нова страст - бойните изкуства. В едно от кратките видеа видяхме певицата с боксови ръкавици да атакува мъж, който много прилича именно на Николов, на ринг. Дали е той или не, няма никакво значение, факт е, че тяхната двойка е поредното доказателство, че с течение на времето партньорите започнат малко или повече да си приличат в техните хобита и интереси.

Една от последните снимки на Тита в социалните мрежи пък успя да разбуни духовете - както сред феновете ѝ, така и сред родните таблоиди. Става въпрос за кадъра по-долу, на който по-наблюдателните са забелязали пръстен на дясната ръка, който някои веднага набедиха за годежен. Припомняме, че годежните пръстени се слагат на лявата ръка по принцип, но в крайна сметка всичко е въпрос на лично предпочитание.