Съпругата на Итън Хоук му даде титла - най-добрият любовник
Съпругата на Итън Хоук му даде титла - най-добрият любовник / снимка: Guliver/Getty Images

Актьорът Итън Хоук смята, че е "най-добрият любовник" на света. 43-годишният актьор бил поласкан, когато съпругата му Раян Хоук му дала тази титла, защото тя е един от "най-умните хора", които той познава.

"Жена ми казва, че съм най-добрият любовник на света. Майка ми казва, че съм много умен. Децата ми казват, че съм най-добрият татко на света. Жена ми, майка ми и децата ми са най-умните хора, които познавам", твърди актьорът за UsMagazine.

В миналото той призна, че не вярва в моногамията, въпреки че е щастливо женен за Раян от 2008 г., пише БГНЕС.

"Връзката със сегашната ми жена е вълнуваща и аз съм посветен на тази връзка. Но нито тя, нито аз знаем какво ще ни донесе бъдещето. Връзката не може да се крепи само на това да бъдеш верен в секса. Ако наистина обичаш някого, искаш този човек да израства, но не можеш да казваш как да се случи това. Човекът сам решава", казва актьорът.

"Хората гледат на моногамията и верността като деца. "Той е изневерил, значи е лош" противоречи на признанието, че нашият вид не е моногамен. Да се възмущаваш сякаш целият ти свят се е сринал само защото партньорът ти не ти е бил верен е все едно да полудееш, защото косата ти е посивяла. Хората са сексуални същества", казва Итън Хоук.