/ Gulliver/Getty Images
Популярната британска певица и модел Дуа Липа се разходи по плажа в Малибу по бански и беше критикувана онлайн. Папарашки снимки на изпълнителката бяха публикувани от Daily Mail.

Дуа Липа иска да пее с Мадона

На кадрите, знаменитостта е заснета в сутиен с тънки презрамки и дълги спортни шорти в черно. Липа се появи в компанията на приятеля си Ануар Хадид. Известно е, че тя е прекарала уикенда със свои близки, чествайки 25-ия си рожден ден.

Потребители на социалните мрежи обаче критикуваха външния вид на изпълнителката. „Боже, какви ужасни къси панталони“, „Тя трябва да уголеми гърдите си, иначе е толкова плоска, че можете да си направите пикник“, „Доста интересно е да я видите без Photoshop“, " Колкото по-рано модата за бикини в комбинация с панталони с висока талия изчезне, толкова по-добре! " - коментираха те.

По-рано през август Дуа Липа беше критикувана в интернет заради нелепи дънки. Тя беше снимана в бял топ с надписи и сиви дънки със свободна кройка с многобройни рисунки, включително птица, цветя на бедрата и голяма пеперуда на задните части.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС