/ Gulliver/Getty Images
В последните дни една дама, за която едва ли някой бе чувал преди това, се превърна в най-популярната репортерка в България. Става дума за Джени Ревало, известна като Джени Суши, репортерката, заради която Кубрат Пулев може да си навлече огромни главоболия.
 

Кобрата целуна Суши по време на интервюто ѝ с него след победата над Богдан Дину. Първоначално това изглеждаше като безобидна закачка, като дори самата Суши публикува снимка с българина.

Кубрат Пулев остана без състезателен лиценз в Калифорния

Часове по-късно обаче нещата поеха в съвсем друга посока - Суши и нейната медия Vegas Sports Daily предприеха съдебни действия за сексуален тормоз в щата, който е най-чувствителен на тази тема.
 


Целувката, която доведе толкова главоболия на Кубрат Пулев, продължава да е основна тема в много западни издания. На Острова изразяват недоумение защо му е на Пулев да целува Суши, при положение, че има такава красавица до себе си, визирайки приятелката му Андреа. 

Кубрат Пулев обясни за целувката на секси репортерката (СНИМКИ/ВИДЕО)
 

Как ще завърши скандалът?

Вчера временно беше отнет професионалният лиценз на Кубарт Пулева в щата Калифорния. Той ще трябва да се яви на изслушване пред Атлетическата комисия към щата Калифорния на 14 май, за да обясни поведението си.
 
Джени Суши нае топ адвокатка за дело срещу Кубрат Пулев

Не малко са мненията, че Суши е била посъветвана да използва ситуацията, за да добие допълнителна популярност, както и да извлече финансови дивиденти от случилото се.
 

Но коя е Джени Суши? Американката е родена на 14 юни 1976 г. и е част от отдел "Спорт и забавление" във Vegas Sports Daily, пише Gong.bg.
 
Разследват Кубрат Пулев заради целувката с репортерка (ВИДЕО)

Страстта й обаче не е спортът. Джени е отдадена на любимото си суши, което се е превърнало и в неин бизнес. Тя притежава фирма за кетъринг, която осигурява "голо суши" на различни събития. Въпросното "блюдо" представлява ядене на суши от голи тела.
 

Самата Джени по-често е в ролята на организатор и на създател на човешките творения със суши, но не рядко и самата тя е влизала в ролята на модел, облечена само... по суши.