Сара Джесика Паркър: Няма да има Сексът и градът 3“
Сара Джесика Паркър: Няма да има Сексът и градът 3“ / Guliver/Getty Images

Актрисата Сара Джесика Паркър попари горещите слухове, че се подготвя трета част на хитовия филм "Сексът и градът" (Sex and the City).

Звездата отрече слуховете, че скоро ще гледаме на голям екран следващата част от филма за четирите нюйоркчанки. Носителката на Еми за ролята си на Кари Брадшоу разочарова феновете на поредицата, обяснявайки, че "не трябва да имат надежди за трети филм", пише БГНЕС.

Слуховете за продължение "Сексът и градът" се засилиха, след като Кристин Дейвис, която играе ролята на Шарлът Йорк в "Сексът и градът" разкри, че продължението на филма (ако има такова) се дължи на подкрепата на феновете.

По-рано този месец режисьорът Майкъл Патрик Кинг заяви, че "Сексът и градът" има една неразказана история, но не разкри повече подробности за бъдещия проект.

"Със Сара Джесика Паркър знаем каква е последната глава. Това не означава, че тя ще бъде или трябва да бъде разказана. Смятам, че има една неразказана история. Дали ще има филм е съвсем различен въпрос", заяви Майкъл Патрик Кинг.