Саманта Фокс: Замислих се дали да не си купя къща в България
Саманта Фокс: Замислих се дали да не си купя къща в България / netinfo

"Всъщност дори се замислих дали да не си купя къща в България", каза тази вечер на брифинг в Силистра британската мегазвезда Саманта Фокс, запитана за впечатленията й от България. Тя имаше концерт в Силистра, след като нощува в крайдунавския град.

"Харесва ми, че сте толкова смирени като хора и не сте разглезени като нация, оценявате нещата, които имате", е мнението на Саманта Фокс за българите. Тя каза, че харесва и българската кухня.

Нейната рецепта за творческо дълголетие е "да се наслаждаваш на това, което правиш". "Чувствам се привилегирована да имам талант и да правя това, което обичам", каза Саманта Фокс. Тя заяви, че не е загубила любопитството си към новите неща и към промените. "Когато бях дете, Христофор Колумб беше един от моите герои и от ранна възраст съм мечтала да обикалям света, да се запознавам с различни култури и да срещам различни хора", обясни певицата. "Трябва да се научим да живеем днес, като че ли живеем последния ден от живота си", отговори Саманта Фокс на въпрос за бъдещите си планове.

Саманта Фокс пя в Силистра по покана на общината. Концертът беше безплатен.