Саманта Фокс представи в Разград част от албум, неиздаван в Европа
Саманта Фокс представи в Разград част от албум, неиздаван в Европа / netinfo

Саманта Фокс представи в Разград три песни от все още неиздаден в Европа нов албум. Рок поп с електронен привкус е стилът на седмия в кариерата на британската звезда албум, има повече оркестрова музика, включително цигулки и виолончело, съобщи тя преди първия си концерт в България.

“Не са ме канили, затова не съм правила концерти в България, но се надявам да се върна отново”, каза по време на 15-минутна пресконференция час преди първата си музикална изява в страната Саманта Фокс. Тя нарече хората в България много топли, архитектурата – прекрасна, а българската музика - много интересна.

Каза, че любимите й изпълнители са Стиви Никс, Деби Хари, Ани Ленъкс и Даяна Рос, но слуша и Дийп Пърпъл, Ей си ди си и Мотърхед.

Разградската публика първа в Европа чу три парчета от последния седми албум на звездата от 80-те, той вече се продава в Канада и Австралия, песните са подготвяни две години.

41-годишната певица разказа, че поддържа красотата си с фитнес, плуване, бокс и здравословна храна – предимно плодове и зеленчуци. “Всичко при мен е натурално”, отговори Саманта Фокс на въпрос какво мисли за силикона. И допълни, че това е въпрос на индивидуално предпочитание, ако едно момиче не е щастливо със своята фигура, негово е правото да реши какво да прави, за да постигне щастие.