Малко хора могат да бъдат сигурни, че няма да станат жертва на престъпление. А колкото повече се знае за това, което притежаваш, толкова по-голяма вероятност има някой да го пожелае. Кои са българските знаменитости, които станаха жертва на обир в последните години може да видите в канала "Celebrity Box" във vbox7:

Моника Валериева

Това е най-пресният пример. Заради ужаса от това да намериш дома си разбит и от него да липсват ценности, плеймейтката дори влезе в болница.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Purrrr🐾🐯 @elenanikollova @helan_hairstudio

A post shared by Моника Валериева (@monikvaleriee) on


Йорданка Фандъкова

Това се случи през вече далечната 2012 г., като крадците са взели със себе си пари и вещи със сантиментална стойност - компютър, бижута, парфюми. 



Константин


Поп-фолк певецът е "любимец" на крадците и в последните няколко години на няколко пъти стана тяхна жертва. Били са откраднати пари и ценности.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#РоднотомореНЕедемоде!🥰🥰🥰🌊🌊🌊

A post shared by Konstantin (@konstantin_official7) on


Банкови обири като от екшън филм (ВИДЕО)

Атанас Месечков


Това се случи миналата година, а най-неприятното е, че се е случило през нощта, когато Месечков и съпругата му са спали. 
 
Стоянка Мутафова

Великата актриса стана жертва на обир през 2016 г. по време на пътуването ѝ в Германия. От дома ѝ бяха откраднати пари и златни бижута. Тогава полицията заяви, че вероятно крадците са следили актрисата преди да направят удара.



Петър Хубчев

Кражбата стана през 2017 г., като крадците дори са откраднали екипа му от САЩ'94. 



Дения Пенчева

Домът на фолклорната певица беше обран по време на коледните празници. Изчезват бижута, компютър и пари. Тогава тя заяви, че вероятно има личен мотив зад обира.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denia Pencheva (@deniapencheva) on


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук