Предсказания на астролози и учени за 2007 година
Предсказания на астролози и учени за 2007 година / netinfo

Според предсказанията на астролозите Григорий Кваша, Елена Белинская и Лидия Неведомская през 2007 година ще настъпи финансов хаос, пише вестник "Комсомолская правда".

До септември ще има голям спад на долара. За това вече се готвят Китай, Южна Корея и страните от ОПЕК. До края на есента може да се очаква финансов хаос в света. Русия обаче ще се справи с този проблем.

Няма да има революции и сериозни промени в политиката на Русия. Няма да се появят нови партии и ярки нови лидери. Управляващата партия ще запази лидерските си позиции до 2025 година.

През новата година ще се активизират т.нар. "приемници" на Путин - Дмитрий Медведев и Сергей Иванов. По-късно някой от тях ще стане президент на Русия.

Ще продължи преразпределението на сферите на влияние в икономиката - нефтът, газът и авиацията ще бъдат окончателно поделени едва през 2013 година. Русия ще стане много силна държава и всички ще искат да си сътрудничат с нея.

Футурологът Ян Пирсън предсказва, че през следващата година хората ще бъдат заменени от хуманоидни роботи, които ще поемат тежките производствени процеси. 

Според астролога Борис Пясик ще изгреят нови колоритни личности. Звездната карта на първото полугодие изглежда оптимистично, твърди той. Мощен импулс за по-нататъшно развитие ще получат много отрасли на народното стопанство и немалко руснаци ще заживеят по-добре.

Ще има невиждан за последните 30 години бум в раждаемостта. На политическата арена ще се появят нови колоритни личности. През първата половин година ще има стабилизация в Русия, а през втората половина се очакват катаклизми. 

Изключително труден момент очаква САЩ на 11 септември  2007 година. Не е изключена  нова катастрофа.

Астрофизикът Стивън Хокинг предрича появата на нов вирус. Според него през тази година може да се появи вирус,  който да се превърне в сериозен проблем за съвременната медицина.

Причината е в негативното въздействие на човека върху околната среда. Според Хокинг е време човечеството да се замисли за преселване на други планети в Слънчевата система.

Вестник "Комсомолская правда" е изчислил, че само 30 процента от направените през 2005 година прогнози за 2006 година са се сбъднали.