Декември е изпълнен с настроение и предчувствие за наближаващите празници. А декемврийските бебетата носят сезонния дух с тях през цялата година.

Няколко научни изследвания установиха, че родените през декември имат много плюсове. Каналът "7-те НАЙ" във vbox7 разказва:

Те са по-активни сутрин

Вероятно това твърдение е свързано с това, че са родени през месеца, когато започва да се стъмнява около 16:00. Проучване сочи, че хората, родени през декември обичат да си лягат по-рано и да стават рано.

събуждане
iStock/Getty Images

Най-вероятно пишат с лявата ръка

Проучване на Виенския университет сочи, че хората, които са родени през ноември, декември и януари, имат по-голяма вероятност да се научат да пишат с лявата ръка, отколкото тези, които са родени през останалите месеци.

Краят на годината ще донесе много пари, любов и успехи за тези 3 зодии (ВИДЕО)

Имат по-голяма вероятност да станат зъболекари

Британски учени са открили, че при декемврийските бебета има по-голяма вероятност да станат зъболекари.

Разболяват се по-рядко

При проучване, търсещо връзката между раждането и болестите, е установено, че родените през декември са по-неподатливи на вируси и болести.

Коледа
ThinkStock/Getty Images

Те са родени в един и същи месец с талантливите холивудски звезди

През този месец са родени Тейлър Суифт, Брад Пит.

Тяхното рождено цвете е нарцис

Това цвете се смята за пролетно, но въпреки това, то е характерно за родените през декември, защото е символ на края на зимата и ново начало.

Декември е най-популярният месец за секс и забременяване

Нямат проблеми със смяната на настроения

Макар че са родените през зимата, проучване сочи, че родените през декември са по-малко раздразнителни и демонстрират по-малко промени в настроението.