През 2020-а година се случиха пожарите в Австралия, светът беше на прага на Трета световна война. Коронавирусът обаче сложи на пауза всичко и всички останали новини.

 Но на фона на всичко това официално Министерството на отбраната на САЩ разсекрети видео записи с НЛО. Пентагонът признава, че има извънземни.Вижте в канала "OMG Facts" във vbox7:

Става въпрос за видео на Военноморските сили от ноември 2004 г. и две от януари 2015 г. Интересното е, че тези клипове не за първи път се появяват в интернет. Това от 2004 г. се появява онлайн през 2007 г., а през 2017 г. са публикувани и другите две.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Star Wars TIE Fighter exists!😁 #ufo #usa #starwars

A post shared by Massimiliano Lanzi (@massilanzi) on


Обектът от 2004 г. е с дължина от 12 метра и се движи на 15 метра над водата. Размерите на другите НЛО не стават ясни, но се чуват коментарите на пилотите. "Виж това! То се върти", коментират помежду си.
 
Пред CNN пилотът, видял обекта през 2004 г. разказва, че когато се доближил до него, НЛО-то бързо ускорило и изчезнало от полезрението му за няколко секунди. От Пентагона заявяват, че тези обекти показват характеристики, които "в момента не са в инвентара на САЩ".