Памела Андерсън се съблече, за да промотира обувки (СНИМКИ)
Памела Андерсън се съблече, за да промотира обувки (СНИМКИ) / Guliver/Getty Images

Канадската актриса и бивш модел на Playboy Памела Андерсън неведнъж се е разсъбличала за добри каузи, като например за инициативи на организацията PETA. Този път бившата звезда от сериала "Спасители на плажа" е захвърлила дрехите си, за да привлече вниманието към новата си линия "веган" обувки, пише в. "Дейли стар".

Памела Андерсън отбеляза излекуването си от хепатит с гола снимка

Русата сексбомба е почти неузнаваема в голата фотосесия за сп. "Пейпър", тъй като е заложила на огромна кестенява перука. 48-годишната Андерсън позира напълно разсъблечена, с изключение на различни чифтове обувки от новата й линия, вдъхновена от 90-те години на миналия век.

Актрисата и защитничка на правата на животните е работила над колекцията съвместно с френската дизайнерка Амели Пишар. Целта на двете дами е била да покажат, че веганството е секси и че красиви обувки могат да се изработват, без да се използват животински кожи и да се проявява жестокост към животните.

Памела Андерсън се разголва за последно в Playboy (СНИМКИ/ВИДЕО)

Десет процента от приходите от продажбата на новата колекция ще бъдат насочени към фондацията на Памела Андерсън, която носи нейното име.

Преди четири месеца канадската звезда представи колекция от "веган" ботуши, припомня БТА.