/ Gulliver/Getty Images
„Джон Уик 4“ се отлага с 12 месеца - до май 2022 година, съобщава Контактмюзик.

Последната част на блокбастъра, в който Киану Рийвс е в главната роля, трябваше да бъде пусната на пазара през следващия май, но „Лайънсгейт“ обяви нова дата - 27 май 2022 г. Това е в резултат на пандемията от коронавирус, заради която филмовата индустрия преустанови дейност.

Киану Рийвс ще се жени?

Един от позитивите е, че филмът вече не рискува да се сблъска с „Матрицата 4“, която Киану трябва да завърши, преди да се завърне към снимките на четвъртата част на „Джон Уик“.

Каскади за „Матрицата 4“ впечатлиха жителите на Сан Франциско­­­­ (ВИДЕО)

Новините идват, след като режисьорът на филма Чад Стахелски призна, че не е наясно с излизането му, след като графикът на филма бе засегнат от пандемията миналия месец. 51-годишният режисьор призна, че въпросът е сложен поради ангажимента на Киану към новия филм "Матрицата", чието производство бе спряно заради Covid-19.
 
Междувременно Чад разкри също, че ще ще участва в каскадьорската работа заедно с Дейвид Лейч в „Матрицата 4“. Той е работил като каскадьор двойник на Нео в оригиналните филми и е участвал в редица филми на Лана Уашовски. Той каза: „Те ни помолиха да помогнем с част от физическата подготовка на момчетата.''

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БГНЕС