/ Forum Film Bulgaria
Напред“ е новата анимация на Дисни и Пиксар, която ни запознава с Иън и Барли – двама братя елфи на ръба на своето пълнолетие, които ще се запознаят със света и неговите тайни по най-необичайния начин.

Тяхната история се случва в едно наглед обикновено градче, пълно със семейства и усмихнати деца, но картината придобива съвсем друг облик, когато пред зрителите се разкрие сцена с русалка в надуваем басейн и мобилен телефон в ръка, която пие коктейл, еднооки и рогати създания, които се забавляват с дървени мечове, кръвожадни еднорози и още други фантастични образи.

За да отбележат оставащите 50 дни до премиерата на филма, Дисни представят новите изключително красиви плакати на именно тези необичайни същества от света на „Напред“.
 

Магическият подарък, който елфите ще получат като наследство от обичания си баща, ще отвори една непозната посока в живота им – тази на смелостта и вярата, че само със собствени усилия може да стигнеш до всички отговори.

Много трудности, малко късмет и безброй приключения ще срещнат те по пътя към най-красивите и съкровени мечти!

Режисьор и сценарист на "Напред" е Дан Сканлън (Колите), а продуцент е Кори Рей. Това е и екипът, който стои зад "Университет за таласъми". Музиката е на Джеф Дана (Добрият динозавър) и Михаел Дана (Животът на Пи).

На 6 март само в кината на 2D, 3D и IMAX се оставяме в ръцете на магията и приключенията заедно с „Напред“.

Напред
Forum Film Bulgaria

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук