Нина Добрев и Иън Сомърхолдър отново заедно?
Нина Добрев и Иън Сомърхолдър отново заедно? / Gulliver/Getty Images

Родената в България канадска актриса Нина Добрев и Иън Сомърхолдър са подновили връзката си, пишат презокеанските таблоиди.

Запознати източници разкриват, че между звездите от сериала "Дневниците на вампира" (The Vampire Diaries), които се разделиха през май след 3-годишна връзка, отново прехвърчат искри, но те все още не са решили дали да обявят официално събирането си.

Близък до звездната двойка източник съобщи пред сайта E! News, че Иън и Нина били изцяло погълнати един от друг на партито по повод 100-ия епизод на сериала в Лос Анджелис.

Миналия месец 24-годишната актриса прекрати кратката си връзка с професионалния танцьор от шоуто Dancing With the Stars Дерек Хъф, след като двамата бяха заедно само шест седмици, припомня БГНЕС.

Когато звездите от „Дневниците на вампира“ се разделиха, техни близки увериха, че двамата остават приятели и професионалисти и отношенията им няма да попречат на сериала. Събитието на CW изглежда потвърждава думите им.

Красавицата от български произход Нина Добрев и чаровният й колега от сериала Иън Сомърхолдър разкриха връзката си през 2011 година. Миналата пролет младата актриса сподели пред списание Seventeen, че е била далеч от мисълта да се влюбва в колега от сериала, тъй като е искала да бъде истински професионалист. Поради това тя дълго се борила с чувствата си към Иън.