Никол Шерцингер
Никол Шерцингер / Guliver/Getty Images
Американската певица и композитор Никол Шерцингер разкри, че е давала кръв, само за да получи пари. Семейството на бившата изпълнителка от „Пусикет долс” не можело да си позволи да я изпрати в колеж, поради което й се наложило да мине през редица нископлатени работни места в опит да спести за своето образование.

„Направих много, за да отида в колеж – бях гримьор, пеех опера в италиански ресторант...”, споделя тя. Най-крайната мярка било даването на кръв срещу пари.

НАЙ-ГОРЕЩИТЕ ТОАЛЕТИ НА НИКОЛ

39-годишната красавица се чувства много горда от положените усилия, които я довели до сбъдването на мечтата й. Тя признава, че е удовлетворяващо да постигне сама собствения си успех в музикалната кариера, вместо да го е получила даром.

Вижте нови горещи снимки от ваканцията на Никол и Гришо

Пред „Cosmopolitan” разказва още: "Не можехме да си позволим да посещавам вокални или танцови уроци, затова в началното училище разбрах, че ако отида в специално средно училище, бих могла да вляза в школата за изкуства, в която искам да отида.

Никол Шерценгер в искрено интервю за битката с булимията и плановете за бебе

След години на битка с бедността, съдията от "X Фактор" признава, че все още е много пестелива и внимателно обмисля разходите си и не приема нищо за даденост.
БГНЕС