Нийл Патрик Харис
Нийл Патрик Харис / Gulliver/Getty Images
Звездата на филма „Как се запознах с майка ти“ на Netflix ще се присъедини към Киану Рийвс и Кари-Ан Мос, които ще се върнат в ролите си в четвърти епизод на „Матрицата”, информира Спутник.

Подробностите за сюжета са оскъдни и няма информация за ролята на Харис от Warner Bros, според Variety. Някои източници предположиха, че в сюжета ще присъства младият Морфиъс, учител на Нео, но все още няма потвърждение, че Лорънс Фишбърн ще се снима в новия епизод на франчайза.

Рестартирането на „Матрицата” бе обявено през август, заедно с завръщането на Рийвс и Мос, както и завръщането на писателката-режисьор Лана Вачовски, която помага на предишните три филма със сестра си Лили. Warner Bros. Pictures и Village Roadshow Pictures ще произведат и разпространят глобално филма.

Киану Рийвс: Самотен съм

Трите предишни филма - "Матрицата", "Матрицата презареждане" и "Матрични революции" - са спечелили общо над 1,6 милиарда долара в глобалния боксофис. Очаква се производството на четвъртата част от франчайза да започне в началото на 2020 г.
 
БГНЕС